Jump to content

 


Advertisement
Welcome to IndianVideoGamer.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

PS3 proxy won't work

- - - - -

  • Please log in to reply
132 replies to this topic

#61
Keano

Keano

    IVG Hall of Fame Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 11,496 posts
  • XBL GT:Only 0ne Keano
  • PSN ID:indianvideogamer
  • Steam:praju7
  • Now Playing:Mario Kart 8
Blueelvis - you sure you dont have a modded ps3 :P

#62
meaNmachine

meaNmachine

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 2,332 posts
  • XBL GT:meaNmach1nee
  • PSN ID:meaNmach1nee
  • Now Playing::/

^^ did you use the sony india link that pranav mentioned ?

Also can i re-download using the link above Via a USB ?

And will it install over my current 4.30 firmware ?


Don't waste your time. I updated using USB stick and proxy method is not working.

Sony :ranting:

#63
R@vEn

R@vEn

    Active Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Location:MonteVideo
  • XBL GT:cyberPunk1986
  • PSN ID:cyberPunkForever
  • Steam:maddgamer1986
  • Now Playing:Grid

^^ did you use the sony india link that pranav mentioned ?

Also can i re-download using the link above Via a USB ?

And will it install over my current 4.30 firmware ?


Ya, I believe it is the same link. If u download now and try using USB, it will say that u r already on the same firmware u r trying to flash. If u want u can apply the same update again but I doubt whether it will do any good.

Sent from my Nexus S

#64
Grievous

Grievous

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 1,145 posts
  • Location:Mumbai
  • PSN ID:rapidgamer_z
  • Now Playing:Skyrim BF3 BO2

http://s1231.photobucket.com/albums/ee520/Blueelvis/?action=view&current=MOV04253_mpeg4.mp4

http://s1231.photobucket.com/albums/ee520/Blueelvis/?action=view&current=MOV04254_mpeg4.mp4

http://s1231.photobucket.com/albums/ee520/Blueelvis/?action=view&current=MOV04260_mpeg4.mp4

B)

WHAT IS THIS SORCERY ?? :O

F**k U SONY :ranting:
Posted Image
Potatoes are gonna Potate

#65
Bird Bird Bird

Bird Bird Bird

    Blu On Channel Two

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 4,151 posts
  • Location:In your closet !
  • PSN ID:alekhkhanna1984
  • Steam:alekhkhanna
  • Now Playing:Mark of the Ninja !
So last I used PS3Proxy only worked over Ethernet. Still the same or I can use Wi-Fi now ?
zFsbrQO.jpg

#66
Keano

Keano

    IVG Hall of Fame Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 11,496 posts
  • XBL GT:Only 0ne Keano
  • PSN ID:indianvideogamer
  • Steam:praju7
  • Now Playing:Mario Kart 8

So last I used PS3Proxy only worked over Ethernet. Still the same or I can use Wi-Fi now ?



Even at my end, it only works over Ethernet. testing it now and I think its working fine for me. a 237mb patch(UC3) got transferred quickly than 31mb and 91mb ones.

will try transferring a game from pc to PS3 and will confirm

#67
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution

THIS is the key IMO!

And m sure .. Most of us downloaded directly including myself !


i m not sure abt this :|

Blueelvis - you sure you dont have a modded ps3 :P


well then how come i will update my ps3 and that too soo quickly? :naughty:
naah my PS3 is original mate. No mods likaa bauss B)

WHAT IS THIS SORCERY ?? :O

F**k U SONY :ranting:


B)

So last I used PS3Proxy only worked over Ethernet. Still the same or I can use Wi-Fi now ?

alekh, did u try over WIFI?

i only tried for WIFI and it is working fine for me atleast :|
Didn't try the ethernet till now but i m sure it must be also working for sure.
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#68
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution
Working for me today also, just downloaded a 57MB patch for MOH2010 and it got uploaded the way it works B)


looks like all of u guys have modded ur consoles :P
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#69
Bird Bird Bird

Bird Bird Bird

    Blu On Channel Two

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 4,151 posts
  • Location:In your closet !
  • PSN ID:alekhkhanna1984
  • Steam:alekhkhanna
  • Now Playing:Mark of the Ninja !

alekh, did u try over WIFI?

i only tried for WIFI and it is working fine for me atleast :|
Didn't try the ethernet till now but i m sure it must be also working for sure.

Well, I haven't used it in a long time. Mind giving the download link (I've a very very old file, the 2008 version. Was it updated) ? Also a short how-to to make it work over Wi-Fi ?
zFsbrQO.jpg

#70
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution

Well, I haven't used it in a long time. Mind giving the download link (I've a very very old file, the 2008 version. Was it updated) ? Also a short how-to to make it work over Wi-Fi ?

there you go mate :cheers:

http://archive.techt...5651&cat_id=899

Edited by Blueelvis_RoXXX, 25 October 2012 - 08:17 PM.

  • Bird Bird Bird likes this
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#71
R@vEn

R@vEn

    Active Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Location:MonteVideo
  • XBL GT:cyberPunk1986
  • PSN ID:cyberPunkForever
  • Steam:maddgamer1986
  • Now Playing:Grid
I tried with wi-fi. Even that is not working :(

#72
Rosh

Rosh

    FIFA12 Most Improved Player

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 8,024 posts
  • Location:Chennai
  • PSN ID:roshankalro
  • Now Playing:FIFA 13
I don't get what blueelvis is doing ,that we aren't :wallbash:
we are infinite.

#73
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution

I tried with wi-fi. Even that is not working :(


try with ETHERNET connection between ur PC and ps3. It won't show logs of SIGN in or like that. but will directly resume the download.

I don't get what blueelvis is doing ,that we aren't :wallbash:


rosh bhaiya, no reply to FB message. :threatenlumber:

try above method.
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#74
WhoCantBeNamed

WhoCantBeNamed

    Active Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPip
  • 555 posts
  • Location:Winterfell
  • PSN ID:WhoCantBeNamed
  • Steam:WhoCantBeNamed
PS3 Proxy have always worked for me on both Ethernet and WiFi.

I haven't tried it after 4.30 update, don't know whether it is working now or not. Have nothing to update/install at present. :\

Edited by WhoCantBeNamed, 25 October 2012 - 10:15 PM.


#75
R@vEn

R@vEn

    Active Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPip
  • 784 posts
  • Location:MonteVideo
  • XBL GT:cyberPunk1986
  • PSN ID:cyberPunkForever
  • Steam:maddgamer1986
  • Now Playing:Grid
So no hope :wallbash: we are f**ked!

babye PSN+ :samui:

#76
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution
me is now uploading Bulletstorm at full speed via PS3Proxy B)
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#77
silentassassin

silentassassin

    Killers In Action - KZ2 Champs

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 13,535 posts
  • Location:bangalore
  • PSN ID:SilentAsssasssin
One of my friend updated to 4.30 2 days back..
He says his proxy is working fine..

ivg_zpsaa1c1ee8.png

Please download our game : Android


#78
Yellow Flash Of The Leaf

Yellow Flash Of The Leaf

    Fine Young Cannibalol

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,727 posts
  • Location:Ahmedabad
  • PSN ID:xIamPainX
  • Now Playing:IVG Google Plus Chat
<_<

:ranting:

#79
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution

One of my friend updated to 4.30 2 days back..
He says his proxy is working fine..


guess what that friend is me :P

<_<

:ranting:

:console:
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#80
Mr.HaPPineSS

Mr.HaPPineSS

    Junior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • Pip
  • 72 posts
  • PSN ID:arunkumar66666
  • Now Playing:Borderlands,wwe 12
Ok lets break the ice here
I was one like you guys worried so much regarding the proxy method aint working with the new firmware update. and guess found I found a way and it works sony dint screw up things.
All you go to do is download the game file in your pc and transfer it via proxy as usual and the thing you need to do is when the download in the ps3 begins just select download in background and go to the place where the background download would take place and watch the download file gets transferred from your pc :)
I tested it with machinerum just sometime back wanted to let you all know :)
Cheers mates Happy gaming :)
Kindly ignore my language :)

Spl thanks to " Blueelvis_RoXXX" You made me think dude else it wouldnt have been possible for me to figure it out ;)

Edited by Mr.HaPPineSS, 27 October 2012 - 09:20 AM.

  • Keano, R@vEn, meaNmachine and 2 others like this
Posted Image

#81
vinayakb

vinayakb

    Active Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPip
  • 296 posts
  • Location:Pune
  • PSN ID:vinayakdb
  • Now Playing:RDR
proxy is working fine with my PS3 at 4.30 firmware.

I havent tested with the Wi-Fi yet, but tried and tested with ethernet :thumbsup:

#82
Rosh

Rosh

    FIFA12 Most Improved Player

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 8,024 posts
  • Location:Chennai
  • PSN ID:roshankalro
  • Now Playing:FIFA 13
Buddy it worked :dance: :hug:

How stupid we were :rofl:

All it needs is to be done in the background :chair: Danny
we are infinite.

#83
Blueelvis_RoXXX

Blueelvis_RoXXX

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,314 posts
  • Location:Faridabad
  • PSN ID:BlueelvisRoXX
  • Steam:Blueelvis_RoXXX
  • Now Playing:Hitman Absolution

Ok lets break the ice here
I was one like you guys worried so much regarding the proxy method aint working with the new firmware update. and guess found I found a way and it works sony dint screw up things.
All you go to do is download the game file in your pc and transfer it via proxy as usual and the thing you need to do is when the download in the ps3 begins just select download in background and go to the place where the background download would take place and watch the download file gets transferred from your pc :)
I tested it with machinerum just sometime back wanted to let you all know :)
Cheers mates Happy gaming :)
Kindly ignore my language :)

Spl thanks to " Blueelvis_RoXXX" You made me think dude else it wouldnt have been possible for me to figure it out ;)

Thanks mate for your kind words,

but then in the video i did not do any background download of the THEME that i downloaded as the button does not appear for themes. Mine is working even in that case B)
Figure out something for this also :|
Posted Image

Do not fear to be an amateur as AMATEURS build THE ARK whereas professionals build the TITANIC!

#84
meaNmachine

meaNmachine

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 2,332 posts
  • XBL GT:meaNmach1nee
  • PSN ID:meaNmach1nee
  • Now Playing::/
So it is working? :wOOtjumpy:

Will test it now and let you guys know.

#85
Grievous

Grievous

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 1,145 posts
  • Location:Mumbai
  • PSN ID:rapidgamer_z
  • Now Playing:Skyrim BF3 BO2

Ok lets break the ice here
I was one like you guys worried so much regarding the proxy method aint working with the new firmware update. and guess found I found a way and it works sony dint screw up things.
All you go to do is download the game file in your pc and transfer it via proxy as usual and the thing you need to do is when the download in the ps3 begins just select download in background and go to the place where the background download would take place and watch the download file gets transferred from your pc :)
I tested it with machinerum just sometime back wanted to let you all know :)
Cheers mates Happy gaming :)
Kindly ignore my language :)

Spl thanks to " Blueelvis_RoXXX" You made me think dude else it wouldnt have been possible for me to figure it out ;)

But what about game patches/updates ?
Posted Image
Potatoes are gonna Potate

#86
meaNmachine

meaNmachine

    Senior Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 2,332 posts
  • XBL GT:meaNmach1nee
  • PSN ID:meaNmach1nee
  • Now Playing::/
^^ It is working !! Repped Mr.HaPPineSS.

Just keep the download in background. It then downloads from PC and not the servers.

#87
krypton_O2

krypton_O2

    Sic Parvis Magna Tourney Winners

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 1,379 posts
  • PSN ID:krypton_02
  • Now Playing:BLOPS II
We just gotta worry about EA's game patches.. They are friggin huge .. !!
This post may contain my opinion . My opinion may be different than yours . Bother to reply only if you can handle that with maturity or GTFO .

#88
Keano

Keano

    IVG Hall of Fame Member

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 11,496 posts
  • XBL GT:Only 0ne Keano
  • PSN ID:indianvideogamer
  • Steam:praju7
  • Now Playing:Mario Kart 8

All you go to do is download the game file in your pc and transfer it via proxy as usual and the thing you need to do is when the download in the ps3 begins just select download in background and go to the place where the background download would take place and watch the download file gets transferred from your pc :)
I tested it with machinerum just sometime back wanted to let you all know :)
Cheers mates Happy gaming :)



repped :hug: ! will try this later today

#89
silentassassin

silentassassin

    Killers In Action - KZ2 Champs

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPipPip
  • 13,535 posts
  • Location:bangalore
  • PSN ID:SilentAsssasssin
:doh:

4 pages of ranting :giggle:

Proxy always on bg download only right ?

ivg_zpsaa1c1ee8.png

Please download our game : Android


#90
Yellow Flash Of The Leaf

Yellow Flash Of The Leaf

    Fine Young Cannibalol

  • Members
  • Feedback: View
  • PipPipPipPip
  • 3,727 posts
  • Location:Ahmedabad
  • PSN ID:xIamPainX
  • Now Playing:IVG Google Plus Chat

:doh:

4 pages of ranting :giggle:

Proxy always on bg download only right ?


yes for now :|

Edited by sagar, 27 October 2012 - 03:12 PM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users